Jedna z grupy gorzelni, która pojawi się w wydaniach specjalnych 2015, rzadko widywana, w tym przypadku, ponieważ była otwarta tylko od 1974 r. Do 1993 r. Dojrzewająca w uzupełnianiu amerykańskich dębowych wieprzyńców i beczkach po burbonie, jest to wydanie 5922 indywidualnie numerowanych butelki.Nos: syrop, ślady ciasta, które otwierają się, ukazując pachnące płatki zbożowe i fioletowe płatki. Kremowy i pieprzny, ale także lekko ostry.
Podniebienie: Znowu jest to pachnąca gra ze skórkami owocowymi, kwiatowymi i słodowymi, które na koniec stają się gęste i prawie mydlane.
Wykończenie: jasne nuty dębowe, wino Madera, biała i gorzka czekolada.
Ogólnie: Interesująca whisky z zamkniętej gorzelni, która pokazuje chwile świetności, wciąż rozpoznawalna dla osób zaznajomionych z butelkowaniem Flory i Fauny.